Första Hjälpen

Tryggt att veta att Första Hjälpen alltid finns på plats.        

Första Hjälpen skapar trygghetskänsla eftersom man vet att rätt utrustning alltid finns på plats för snabb hjälp om något skulle hända. Här hittar du våra välbeprövade produkter med tydliga instruktioner för olika typer av skada.

Stöldskydd

Storlek

Låsning

Vår Första Hjälpen utrustning kan rädda liv på arbetsplasen och i hemmet

 Att snabbt observera ett livsfarligt läge samt ge första hjälpen kan vara avgörande för någon som drabbats av en plötslig olycka eller sjukdom. Och att ha möjlighet att lindra smärta och stoppa upp en skada är viktigt såväl på arbetet som hemma.

 

Här hittar du traditionell Första Hjälpen utrustning

 I vårt sortiment hittar du olika modeller av Första Hjälpen Stationer med olika innehåll för att passa det behov som du anser ska säkras. Vi har mindre väskor som innehåller det du behöver vid en lindrigare personskada till stora kompletta Första Hjälpen stationer. Du kan även välja ett av våra medicinskåp/förbandskåp och själv fylla det med det innehåll av den första hjälpen utrustning som du anser stämmer för ditt behov.

 

Vi har dessutom hjärtstartare

 Akuta olycksfall och sjukdomsfall inträffar varje dag och att kunna ge första hjälpen och att kunna göra tidiga insatser vid vanliga sjukdomar som hjärtinfarkt och stroke kan vara helt avgörande för den som drabbas. Målet med att ge behandling med hjärtstartare är att minska lidande, stoppa skadeutvecklingen och öka chansen till överlevnad. En tidig strömstöt från en hjärtstartare när någon får ett plötsligt hjärtstopp har visat sig vara direkt livräddande. Vår intelligenta Hjärtstartare är lätt att förstå och använda vilket gör att medarbetare/livräddare på arbetsplatsen kan agera snabbt och säkert för att ge den drabbade den bästa chansen att överleva.

 

Tryggt att veta att Första Hjälpen alltid finns på plats.                                                                                 Våra olika Första Hjälpen produkter skapar en känsla av trygghet eftersom man vet att rätt utrustning alltid finns på plats för snabb hjälp om något skulle hända. Vi har välbeprövade produkter med tydliga instruktioner för olika typer av Första Hjälpen och det är du själv som avgör vilken modell du bör välja som bäst täcker ditt behov.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen