Brandvarnare

Våra effektiva Brandvarnare ger dig Ven billig livförsäkring

Våra effektiva brandvarnare reagerar omgående på rök och ger dig en varning för att komma i säkerhet eller stoppa faran. Brandvarnaren finns både som stand alone modell och för sammankoppling med 12 enheter. Den är lätt att montera och har 10 års inbyggt batteri.

Här hittar du våra effektiva Brandvarnare.

 

Visste. du att nästan alla bränder äger rum på natten mellan 22 och 05, det vill säga på en tidpunkt då du sannolikt sover och vid en brand rör det sig bara om ett antal minuter innan rök och gas gör att du tappar medvetandet.  Jätteviktigt att du vid en brand vaknar så snabbt som möjligt och en effektiv brandvarnare kan då vara skillnaden mellan liv och död

 

Brandvarnare är en billig livförsäkring.

 

En effektiv brandvarnare väcker dig snabbt så att du kan rädda dig själv och andra ut ur huset eller lägenheten. Brandvarnaren reagerar omgående på den livsfarliga brandröken och ger en ihärdig och kraftig varningssignal. Brandvarnare är en billig livförsäkring och skulle kunna stoppa många av de dödsbränder som inträffar i Sverige årligen om den monterades i samtliga hem.

  

Så här ska du montera din Brandvarnare.

 

Montera brandvarnaren i taket på rummets högsta punkt eftersom brandröken stiger uppåt och har du fler våningsplan bör du ha minst en Brandvarnare på varje plan plus en ovanför trappen. Och självklart ska du ha fler Brandvarnare monterade om du bor i en stor villa eller lägenhet. Brandvarnare bör inte monteras i kök eller badrum och inte heller nära ventilationsuttag.  

 

 

Vi har även annan brandutrustning som kan rädda liv, hus och hem. 

Det är faktiskt inte så svårt att förebygga en brand. Med en effektiv brandutrustning, rätt placerad i hemmet eller lokalen. Det gäller bara att köpa rätt brandutrustning och placera den på rätt platser i huset eller lokalen så att du är rätt  rustad om en brand skulle uppstå. Här följer lite kort information om vår övriga brandutrustning. Mer specificerade fakta finner du på respektive produkt.

 

Brandfiltar

Brandfiltar kväver effektivt och snabbt brand på stekhällar, i sängar och på andra vågräta ytor. Vi har ett brett sortiment brandfiltar i olika materiel och storlekar.

 

Brandsläckare

Med en effektiv Brandsläckare släcker du enkelt mindre bränder eller där en brand är på väg att starta upp. I vårt sortiment hittar du flera olika typer av brandsläckare för olika typer av bränder. Mest vanlig är pulversläckaren tack vare att den är utmärkt för att släcka bränder i organiska material som papper, trä, tyg såväl som bränder i brandfarliga vätskor, gas, mm. Denna Brandsläckare rekommenderas mest till hem, garage, husvagn, båt, bil. Våra skumsläckare släcker bränder i samma material som pulversläckaren men används mest av tex kontor, hotell, skolor och sjukhus.  Den sista typen är kolsyresläckaren som gör sig bäst för vätskebränder och bränder i elektrisk apparatur. 

 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen