Brandutrustning

 

Vår effektiva Brandutrustning räddar liv, hus och hem

Det är en minst sagt säker investering att satsa på en effektiv brandutrustning med brandsläckare, brandvarnare och brandfiltar. Det kan vara skillnaden på liv eller död och avgörande för om ditt hus, din lokal eller verksamhet kommer att klara sig eller brinna ner om olyckan är framme. Leta dig nu fram i vårt sortiment och välj den utrustning som bäst täcker ditt behov.  

Storlek, Kg

Färg

Brandsläckning

 

Med vår Brandutrustning kan du rädda liv, hus och hem. 

 

Det är faktiskt inte så svårt att förebygga en brand. Med en effektiv brandutrustning, rätt placerad i hemmet eller lokalen. Det gäller bara att köpa rätt brandutrustning och placera den på rätt platser i huset eller lokalen så att du är rätt  rustad om en brand skulle uppstå. Här följer lite kort information om vår Brandutrustning. Mer specificerade fakta finner du på respektive produkt. 

 

Brandvarnare.

 

Visste. du att nästan alla bränder äger rum på natten mellan 22 och 05, det vill säga på en tidpunkt då du sannolikt sover och vid en brand rör det sig bara om ett antal minuter innan rök och gas gör att du tappar medvetandet.  Jätteviktigt att du vid en brand vaknar så snabbt som möjligt och en effektiv brandvarnare kan då vara skillnaden mellan liv och död. En effektiv brandvarnare väcker dig snabbt så att du kan rädda dig själv och andra ut ur huset eller lägenheten. Brandvarnaren reagerar omgående på den livsfarliga brandröken och ger en ihärdig och kraftig varningssignal. Brandvarnare är en billig livförsäkring och skulle kunna stoppa många av de dödsbränder som inträffar i Sverige årligen om den monterades i samtliga hem.

 

Brandfiltar

Brandfiltar kväver effektivt och snabbt brand på stekhällar, i sängar och på andra vågräta ytor. Vi har ett brett sortiment brandfiltar i olika materiel och storlekar.

 

Brandsläckare

 

Med en effektiv Brandsläckare släcker du enkelt mindre bränder eller där en brand är på väg att starta upp. I vårt sortiment hittar du flera olika typer av brandsläckare för olika typer av bränder. Mest vanlig är pulversläckaren tack vare att den är utmärkt för att släcka bränder i organiska material som papper, trä, tyg såväl som bränder i brandfarliga vätskor, gas, mm. Denna Brandsläckare rekommenderas mest till hem, garage, husvagn, båt, bil. Våra skumsläckare släcker bränder i samma material som pulversläckaren men används mest av tex kontor, hotell, skolor och sjukhus.  

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen