Sedelräknare

Sedelräknare för snabb och säker kontanthantering  

Med våra professionella sedelräknare spar du inte bara tid utan ökar dessutom säkerheten i din kontanthantering. Vi har ett brett sortiment i olika prisklasser och med olika funktioner för att täcka alla olika behov. Klicka dig nu genom filtret för att hitta den räknare som bäst stammer för just ditt behov.

Funktioner

Trevligt att det kommer in pengar – Men pengarna måste ju räknas.

Att räkna pengar tar tid. Att tvingas att räkna om pengarna igen därför att summan inte stämmer tar ännu mera tid.  Dessutom ökar det säkerheten att snabbt få in pengarna igen i värdeskåpet. Om du har ett stort eller litet företag spelar ingen roll, sysslar du med någon form av kontanthantering så kommer du aldrig att ångra att du satsade på en duktig sedelräknare. Den gör ditt jobb effektivare, säkrare och dessutom gör den att ditt jobb med redovisning av dagskassan blir mycket trevligare.

 

Olika räknare med olika funktioner. 

Vi har ett brett sortiment av professionella, exakta sedelräknare. Här hittar du våra prisvärda räknare i olika modeller och prisklasser för att stämma väl med ditt behov av hjälp i redovisningsarbetet. Tex har vi räknare som tar emot flera olika valutor, och som även kontrollerar äktheten och sorterar ut oäkta sedlar och vill du att din räknare ska bunta sedlarna i önskat antal så har vi även det.

 

Med vår Sedel/Myntvåg redovisar du både sedlar och mynt

Har du butik, restaurang eller bensinstation så kan en sedel/mynt våg vara rätt lösning för dig.  Tusentals av Sveriges butiker, restauranger och bensinstationer redovisar sedan länge dagskassan med sedel/myntvåg som räknar sedlar, mynt och myntrullar och dessutom visar antal och summa per valör samt totalen. Redovisningen av dagskassan med sedel/myntvåg tar en bråkdel av den tid det tar att räkna för hand och faktum är att maskinen är återbetald på mindre än ett halvår tack vare den tidsvinst den ger.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen