Värdeskyddsskåp

Prisvärda, stabila och lättplacerade Värdeskyddsskåp för hem, kontor, hotell
Värdeskyddsskåp/värdeförvaringsskåp är inbrotsfördröjande skåp utan brandskydd vilket är en mycket prisvärd lösning när det gäller förvaring av tex. mobil, teknikprylar eller andra personliga värdesaker. 

Typ av Förvaring

Stöldskydd

Storlek

Låsning

Fack, Antal

Våra prisvärda Värdeskyddsskåp

Om du ska förvara värdesaker i hemmet eller på företaget där stöldrisken inte är så hög väljer du med fördel ett av våra prisvärda Värdeskyddsskåp. Ett Värdeskyddsskåp kan sägas vara en enklare typ av kassaskåp som saknar certifiering mot inbrott och brand men som har ett inbrottsfördröjande skydd som avskräcker från försök till inbrott frånsett busar som förberett sig väl med verktyg och som ser till att dom har gott om tid för sitt inbrott. I våra Värdeskyddsskåp förvarar du tex. mobil, teknikprylar och andra personliga värdesaker  som inte har för högt värde och för att höja säkerheten ytterligare kan det vara en bra lösning att du gömmer undan och helst bultar fast ditt Värdeskyddsskåp.

Här hittar du även våra praktiska Småfacksskåp

I denna varugrupp hittar du också våra prisvärda småfacksskåp om du söker ett ”mobilhotell” eller där fler personer ska kunna förvara sin plånbok, laptop och andra värdesaker. En mycket praktisk, säker och uppskattad  lösning på skolan, sjukhuset, idrottshallen, butiken, kontoret, omklädningsrummet. Ett annat nytt användningsområde för våra flerfacksskåp är praktisk förvaring av hästpass som alla hästägare måste ha för sin häst från 1 mars 2002. Varje fack på småfacksskåpet har praktiska kodlås så att varje användare av facket kan välja sin egen personliga kod utan att behöva nollställa eller programmera om kodlåset.

Klicka dig fram i produktfiltret för att få fram det skåp som bäst täcker ditt behov och har du frågor så hör av dig till vår support via telefon eller mail. Om du kommer fram till att det du ska förvara kräver högre säkerhet och ett certifierat skydd så klickar du dig istället vidare till våra Stöldskyddsskåp, Säkerhetsskåp eller Värdeskåp

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen