Värdeskåp

I våra testade Värdeskåp kan du förvara från 50,000:- till 1,6 miljoner 

Värdeskåp är det kraftigaste och säkraste skåpet på marknaden för att skydda dina värdefulla ägodelar, kontanter, dokument, mm effektivt mot stöld och brand. Våra prisvärda värdeskåp är testade och certifierade enligt Europanormen EN-1143-1 och skåpen är graderade från Grade 0 vilket ger godkänd förvaring på upp till 50.000 kronor upp till grade 7 som ger godkänd förvaring upp till 1,6 milj. De allra flesta av våra värdeskåp är dessutom brandtestade och klassificerade att klara brand i upp till 60 minuter men söker du ett värdeskåp som inte är brandklassat så har vi även det.

I våra praktiska och säkra värdeskåp förvarar du värdesaker, kontanter, värdepapper, pärmar etc. Beroende på vilken Grade du väljer på skåpet kan du förvara från 50.000 i Grade 0 skåp upp till 1,6 miljoner i Grade VII. Klicka och välj i filtret nedan så kommer de värdeskåp som bäst stämmer för ditt behov att sorteras fram.

Typ av Förvaring

Brandskydd

Stöldskydd

Storlek

Låsning

Färg

Värdeskåp

Värdeskåp är det kraftigaste och säkraste skåpet på marknaden för att skydda dina värdefulla ägodelar, kontanter, dokument, mm effektivt mot stöld och brand. Värdeskåp är testade och certifierade enligt Europanormen EN-1143-1 och skåpen är graderade från Grade 0 vilket ger godkänd förvaring på upp till 50.000 kronor upp till grade 7 som ger godkänd förvaring upp till 1,6 milj. Merparten av alla värdeskåp är även brandtestade och klassificerade att klara brand i upp till 60 minuter.

Vi har även Säkerhetsskåp och Stöldskyddsskåp 

Det är ju mycket som styr vilken typ av skåp du ska välja för att du ska få det skåp som bäst täcker ditt behov. Kanske är det allra viktigaste att det du ska förvara måste kunna hanteras på ett enkelt och praktiskt sätt - eller är det viktigaste att det du ska förvara skyddas effektivt mot brand och stöld. Eller är det både och. Här får du lite information kring respektive skåp som vi hoppas ska hjälpa dig hitta den typ av skåp som bäst täcker ditt behov.

Säkerhetsskåp

Ett säkerhetsskåp är ofta rätt lösning om du söker en säker och praktisk förvaring när det gäller allt från viktiga handlingar till dagskassor, tobak, datorer, nycklar, mm. Våra säkerhetsskåp är kraftiga plåtskåp med nyckellås eller kodlås byggda för att ge dina värdeföremål ett säkert skydd. De ät inbrottstestade och certifierade enligt SSF 3492 vilket gör att försäkringsbolaget normalt godkänner att du förvarar upp till ett basbelopp - Ca 48.000:-. Vissa försäkringsbolag tillåter 80.000 i förvaring om skåpet är fastbultat och lokalen är larmad, så tag kontakt och kontrollera detta med ditt försäkringsbolag

Säkerhetsskåp är stabila skåp som i första hand är avsedda att skydda dina värdesaker mot stöld och därför är denna typ av skåp inte brandtestade. Om du har behov av ett säkerhetsskåp som även har brandskydd ska du istället gå vidare och läsa om våra värdeskåp.

Stöldskyddsskåp

Ett stöldskyddsskåp är ett säkerhetsskåp som är testat och certifierat när det gäller skydd mot inbrott enligt EN 14450 vilket gör att försäkringsbolagen normalt godkänner förvaring av kontanter upp till ett basbelopp vilket idag ligger kring 48.000 kronor. Stöldskyddsskåp är dessutom testade och certifierade mot brand enligt EN 15659 vilket innebär att dina dokument och värdesaker klarar brand i 30 alternativt 60 minuter.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen