Vapenskåp

Prisvärda, säkra Vapenskåp
Samtliga av våra vapenskåp är i grunden säkerhetsskåp med vapeninredning som är testade och certifierade enligt kraven SSF 3492 och godkända för 20 poäng. Vilket innebär att du i praktiken får förvara 20 stycken gevär (1 poäng/styck) alternativt 10 stycken pistoler (2 poäng/styck) eller 5 stycken helautomatiska vapen (4 poäng/styck) inuti skåpet. Så länge du håller ordning på antalet poäng så kan du även kombinera dessa vapentyper.

Samtliga av våra vapenskåp levereras med nyckellås eller elkodlås.

Typ av Förvaring

Stöldskydd

Storlek

 

Vi har robusta, praktiska och prisvärda Vapenskåp

Samtliga våra Vapenskåp är i grunden säkerhetsskåp som är testade och certifierade enligt SS3492 och godkända för 20 poäng. Enligt svensk vapenlag ska du förvara dina skjutvapen i vapenskåp när de inte användes och 20 poäng innebär att du får förvara 20 stycken gevär som räknas som 1 poäng per gevär eller 10 pistoler som är 2 poäng eller 5 helautomatiska vapen som räknas till 4 poäng per vapen. Naturligtvis kan du mixa typen av vapen så att de täcks av dessa 20 poäng. Våra skåp är inredda så att det alltid ska vara enkelt och praktiskt att få dem i säkerhet, de är förborrade så att du enkelt kan förankra skåpet i golvet eller mot väggen och de levereras med nyckel eller kodlås.

Dessutom har vi unikt designade Vapenskåp.

Våra Vapenskåp modell ”Exclusive” har en mycket kraftfull konstruktion men dessutom är  designen och hantverket på dessa skåp helt unik vilket innebär att alla skåp har små skillnader och inget skåp är det andra helt likt. Vapenskåpet har en mycket kraftfull konstruktion med ett massivt valvshantag, sex stycken kraftfulla låskolvar på dörr samt dubbelveckad konstruktion för att säkra dina vapen ytterligare. Exclusivskåpet  är lackerat i en elegant svart pulverlack och inrett med justerbar praktiska hyllor samt LED belysning. Med dessa skåp för du inte bara ett kraftfullt och säkert Vapenskåp du får dessutom ett skåp som mycket väl pryder sin plats. Här förvarar du med fördel inte bara husets vapen utan dessutom smycken och andra värdesaker

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen