Vapenskåp

Prisvärda, säkra Vapenskåp

Samtliga av våra vapenskåp är i grunden säkerhetsskåp med vapeninredning som är testade och certifierade enligt kraven SS3492/SSF 3492 och godkända för 20 poäng. Vilket innebär att du i praktiken får förvara 20 stycken gevär (1 poäng/styck) alternativt 10 stycken pistoler (2 poäng/styck) eller 5 stycken helautomatiska vapen (4 poäng/styck) inuti skåpet. Så länge du håller ordning på antalet poäng så kan du även kombinera dessa vapentyper.

Samtliga av våra vapenskåp levereras med nyckellås eller elkodlås.

Typ av Förvaring

Stöldskydd

Storlek

Låsning

Färg

Våra prisvärda Säkerhetsskåp är inbrottsklassade i SSF 3492

Ett säkerhetsskåp är ofta rätt lösning om du söker en säker och prakrisk förvaring när det gäller allt från viktiga handlingar till dagskassor, tobak, datorer, nycklar, vapen, mm. Våra säkerhetsskåp är kraftiga plåtskåp med nyckellås eller kodlås byggda för att ge dina värdeföremål ett säkert skydd. De är inbrottstestade och certifierade enligt SSF 3492 vilket gör att försäkringsbolaget normalt godkänner att du förvarar upp till ett basbelopp - Ca 48.000:-. Vissa försäkringsbolag tillåter 80.000 i förvaring om skåpet är fastbultat och lokalen är larmad, så tag kontakt och kontrollera detta med ditt försäkringsbolag.

 

Behöver du ett säkerhetsskåp som även är brandtestat?

Säkerhetsskåp är stabila skåp som i första hand är avsedda att skydda dina värdesaker mod stöld och därför är dessa säkerhetsskåp inte brandtestade. Om du har behov av ett säkerhetsskåp som även har brandskydd ska du istället gå vidare och se på våra värdeskåp.

 

Här hittar du skåp med, storlek, låsning och inredning som stämmer för ditt behov

Ditt behöv är ju det som ska styra vilken typ av säkerhetsskåp du bör ha. I vårt produktfilter kryssar du enkelt för vad du ska förvara och vilken skåpstorlek som passar. När du hittar det skåp som stämmer kryssar du för om du önskar nyckellås eller kodlås. Skulle det vara så att du inte tycker att du hittar exakt det skåp du vill ha så ringer du eller mailar vår support för snabbt besked. Dessutom ska du veta att du via vår support kan specialbeställa ett säkerhetsskåp med valfri inredning, lackering, typ av lås, mm

 

Vi har kanske annat skåp som täcker ditt behov ännu bättre?

Det är ju mycket som styr vilken typ av skåp du ska välja för att du ska få det skåp som bäst täcker ditt behov. Kanske är det allra viktigaste att det du ska förvara måste kunna hanteras på ett enkelt och praktiskt sätt - eller är det viktigaste att det du ska förvara skyddas effektivt mot brand och stöld. Eller är det både och. För att hjälpa dig har vi gjort en Säkerhetsguide där du genom att besvara ett par frågor får förslag på den produkt som bäst täcker ditt behov. Dessutom får du där förklaring till olika säkerhetsnormer och färsäkringsnummer. Besök gärna vår Säkerhetsguide

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen