Tobaksskåp

Tobaksskåp                                                                                                                        
Har ni tobak som ni vill exponera för kunder dagtid, och även skydda mot inbrott nattetid då är våra tobaksskåp med jalusilåsning ett mycket bra och prisvärt alternativ. Jalusiskåpen är framtagna för att placeras bakom kassalinjen, väl synliga för kunden och lätt åtkomliga för personalen. Dessutom har vi kraftiga, testade och certifierade skåp i olika storlekar om säker förvaring är viktigare än exponering av varorna. Kryssa för i filtret nedan så kommer de skåp som bäst täcker ditt behov att sorteras fram.

Typ av Förvaring

Stöldskydd

Storlek

Låsning

Säljande exponering dagtid och effektivt stöldskydd nattetid

Våra Tobaksskåp är utvecklade för att ge en säljande exponering av cigaretter, tobak, snus och liknande produkter under öppettid och samtidigt ge ett effektivt skydd mot stöld nattetid. Vi har skåp med olika klass av säkerhet. Dels inbrottsfördröjande skåp och dessutom skåp som är testade och certifierade enligt den svenska normen SSF 3492. Denna skyddsklass är godkänd för förvaring upp till ca 48.000 kronor och har du skåpet i ett larmat område så godkänner många försäkringsbolag det dubbla förvaringsvärdet.

 

Välj den modell och storlek som passar för ditt behov

Våra Tobaksskåp finns i många olika modeller och storlekar så att du ska få det skåp som  passar bäst för din verksamhet. Vill du tex ha Tobaksskåp som ska placeras bakom kassalinjen så att produkterna blir väl exponerade för kunden samtidigt som de är lätt åtkomliga för personalen så är våra Tobaksskåp med jalusier ett mycket bra och prisvärt alternativ. Tack vare lösningen med jalusier kan skåpen placeras i en 90-sektion och fungera som en vanlig hyllsektion och ge effektiv exponering av varorna dagtid. Men om säker förvaring är viktigare för dig än säljande exponering så väljer du ett av våra riktigt robusta, testade och certifierade skåp.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen