Småfacksskåp

Prisvärda Småfacksskåp för personlig förvaring

Våra prisvärda småfacksskåp har låsbara värdefack för praktisk och säker förvaring av stöldbegärliga personliga värdesaker som tex. nycklar, mobil och plånbok. Perfekt lösning för kontor, butiker, skolor, sjukhus, idrotts- och simhallar, mm. Vi har även så kallade flerfacksstaplar för säker förvaring av tex laptops, dokument, mm. Våra skåp finns i olika modeller, utförande och material och genom att klicka dig genom filtret nedan så kommer de skåp som bäst stämmer för ditt behov att sorteras fram.

 

Typ av Förvaring

Stöldskydd

Storlek

Låsning

Fack, Antal

Färg

Vi har ett brett sortiment av Småfacksskåp för att stämma för ditt behov                                                                                                                 Här hittar du tex våra praktiska och mycket prisvärda singelskåp i olika färger som är förberedda för att smidigt och lätt kunna byggas ihop till moduler både på höjden och på bredden. Perfekt lösning för praktisk och säker personlig förvaring av värdesaker på arbetsplatser, skolor, sjukhus, idrottshallar, simhallar, omkädningsrum, mm. 

Och söker du förvaring i trånga utrymmen, korridorer och liknande så ska du titta på  våra praktiska elevskåp som ger en säker förvaring av tex pärmar, stöldbegärliga personliga värdesaker som nycklar, mobil och plånbok.  I detta sortiment hittar du även våra prisvärda småfacksskåp och flerfacksstaplar som har låsbara värdefack för praktisk och säker förvaring av tex laptops, dokument, mobil, plånbok, mm. Perfekt lösning för kontor, skolor, sjukhus, idrottshallar, simhallar, mm. 

Våra småfacksskåp är rejäla skåp i plåt som tål det slitage som kanske blir i den miljö där de ska göra nytta och vi har skåp i olika modeller och utförande med olika typer av låsning. Allt för att du ska få det skåp som bäst täcker ditt behov av praktisk och säker förvaring. Med vårt produktfilter får du hjälp att plocka fram rätt skåp och har du fortsatt frågor så är du välkommen att höra av dig till vår support. Vi är inte längre bort än en telefon eller mail.   

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen