Säkerhetsskåp

Prisvärda Säkerhetsskåp.

Alla våra säkerhetsskåp är kraftiga plåtskåp med stöldskydd men utan brandskydd.
I dessa prisvärda skåp som är testade enligt svensk standard SSF 3492 förvarar du kontanter, värdesaker, pärmar och annat upp till ett värde på ca 40.000. Vissa försäkringsbolag tillåter 80.000 i förvaring om skåpet är fastbultat och är placerat inom larmat område så tag kontakt och kontrollera detta med ditt försäkringsbolag.

 

Om du behöver förvara högre värden kan du istället välja att klicka in på:

- Något av våra kraftfulla Värdeskåp där du förvarar värden upp till 1,6 milj 

Typ av Förvaring

Stöldskydd

Storlek

Låsning

Dörrar, Antal

Skåp eller vagn

Typ av nyckelskåp

Våra prisvärda Säkerhetsskåp är inbrottsklassade i SSF 3492
Ett säkerhetsskåp är ofta rätt lösning om du söker en säker och prakrisk förvaring när det gäller allt från viktiga handlingar till dagskassor, tobak, datorer, nycklar, mm. Våra säkerhetsskåp är kraftiga plåtskåp med nyckellås eller kodlås byggda för att ge dina värdeföremål ett säkert skydd. De är inbrottstestade och certifierade enligt SSF 3492 vilket gör att försäkringsbolaget normalt godkänner att du förvarar upp till ett basbelopp - Ca 48.000:-. Vissa försäkringsbolag tillåter 80.000 i förvaring om skåpet är fastbultat och lokalen är larmad, så tag kontakt och kontrollera detta med ditt försäkringsbolag.

Rätt storlek, låsning och inredning.                                                                                                                        Ditt behov är ju det som ska styra vilken typ av Säkerhetsskåp du bör ha. I vårt produktfilter kryssar du enkelt för vad du ska förvara och vilken skåpstorlek som passar. När du hittar det skåp som stämmer kryssar du för om du önskar nyckellås eller kodlås. Skulle det vara så att du inte tycker att du hittar exakt det skåp du vill ha så ringer du eller mailar vår support för snabbt besked. Dessutom ska du veta att du via vår support kan specialbeställa ett säkerhetsskåp med valfri inredning, lackering, typ av lås, mm.

Behöver du ett säkerhetsskåp som även är brandklassat?
Säkerhetsskåp är stabila skåp som i första hand är avsedda att skydda dina värdesaker mot stöld och därför är dessa säkerhetsskåp inte brandklassade. Om du har behov av ett säkerhetsskåp som även har brandskydd ska du istället gå vidare och se på våra Stöldskyddsskåp.

Vi har kanske annat skåp som täcker ditt behov ännu bättre?
Det är ju mycket som styr vilken typ av skåp du ska välja för att du ska få det skåp som bäst täcker ditt behov. Kanske är det allra viktigaste att det du ska förvara måste kunna hanteras på ett enkelt och praktiskt sätt - eller är det viktigaste att det du ska förvara skyddas effektivt mot brand och stöld. Eller är det både och. För att hjälpa dig har vi gjort en säkerhetsguide där du genom att besvara ett par frågor får förslag på den produkt som bäst täcker ditt behov. Dessutom får du där förklaring till olika säkerhetsnormer.
Besök gärna vår Säkerhetsguide

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen