Nyckelgömmor

Praktisk och säker nyckelförvaring

Praktisk nyckelbox för säker förvaring av dina nycklar. Våra nyckelgömmor är utrustade med kodlås för att ge en både säker och praktisk hantering av dina nycklar.

Typ av Förvaring

Typ av nyckelskåp

Vi har rätt typ av Nyckelskåp för ditt behov.

Att ha tillgång till ett praktiskt och säkert nyckelskåp kan vara rätt lösning oavsett om du har en arbetsplats med många anställda eller om du vill ha en behändig nyckelförvaring hemma.  Viktiga faktorer när du väljer nyckelskåp är främst att det ska vara en säker och funktionell förvaring som skapar ordning och överblick över dina nycklar.

Välj antal nycklar och typ av säkerhet på ditt Nyckelskåp.

Hos oss hittar du allt från lite enklare, mindre skåp för att tex. förvara nycklar i hemmet till kraftiga, säkerhetsklassade skåp enligt SSF 3492 eller större skåp där du kan förvara hundratals nycklar. Genom att kryssa för i vårt produktfilter får du hjälp att sortera fram de skåp som bäst täcker ditt behov

 

Nyckelskåp med deponering är kanske rätt för dig? 

Nyckelskåp med deponering som ger en praktisk förvaring av alla typer av nycklar används ofta på tex bensistation eller kontor och dessa nyckelskåp är även en omtyckt lösning i hemmiljö. Till skillnad från vanliga nyckelskåp är dessa skåp utrustade med en deponeringsöppning så att man kan lämna tillbaka nycklarna utan att behöva öppna skåpet.

 

Vill du ha hjälp att välja rätt Nyckelskåp?

Har du frågor kring rätt lösning för hanteringen av dina nycklar ska du veta att vi gärna hjälper dig. Och vår support är inte längre bort än ett telefonsamtal eller mail.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen