Mobilförvaringsskåp

Mobilförvaringsskåp för praktisk, säker förvaring 
Här hittar du rätt förvaringsskåp för mobiler. På skolor, gymnasier och även företag och offentliga miljöer blir dessa Mobildagis/Mobilhotell nu allt mer populära för att på ett säkert och praktiskt sätt förvara elevernas eller mötesdeltagarnas mobiler tills lektionen eller mötet är slut.

Typ av Förvaring

Stöldskydd

Storlek

Låsning

Fack, Antal

Du kanske vill förvara mobilen ihop med datorn?

Småfaksskåp 

Våra prisvärda småfacksskåp har låsbara värdefack för praktisk och säker förvaring av datorer, mobiler och andra stöldbegärliga personliga värdesaker som tex. nycklar, mobil och plånbok. Perfekt lösning för kontor, butiker, skolor, sjukhus, idrotts- och simhallar, mm. Vi har även så kallade flerfacksstaplar för säker förvaring av mobiler, laptops, mm. Våra småfacksskåp finns i olika modeller, utförande och material och vill du ha mer information så klickar du på Säker Förvaring - Småfacksskåp. 

 

Brandskyddande Dokumentskåp

Även våra dokumentskåp som har ett mycket bra brandskydd är väl lämpade för att skydda din mobil, CD, DVD, Hårddiskar, USB minnen, videoband mm. Rymliga stabila skåp som även rymmer dina viktiga dokument och papper. Vi har prisvärda mindre eller större dokumentskåp med olika certifieringar i brandklasserna P60, P90, P120 vilket betyder att skåpet är klassat för att garanterat skydda dina datamedia och dokument vid värme upp till 1000 grader C i 60, 90 eller 120 minuter. Är det denna typ av skåp du söker så klicka på Säker Förvaring – Dokumentskåp.

 

Förvaring av Datamedia.

Med våra prisvärda datamediaskåp och brandboxar får du en säker och praktisk förvaring av dina datamedia och här förvarar du med fördel även mobilen, dokument, fotografier, mm. Våra Datamediaskåp och brandboxar finns i olika modeller och storlekar för att passa de olika behoven när det gäller både privat och för företagare. Vill du bara säkra ett mindre antal så väljer du en liten brandbox men våra lite större brandboxar eller datamediaskåp tar du till när du även ska brandsäkra smycken, värdepapper A4-mappar och övriga värdesaker Ofta används våra skåp som insats i kassaskåp som saknar brandskydd för att på så sätt även få stöldskydd. Vill du ha mer information? Klicka på Säker Förvaring - Datamediaskåp.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen