Medicinskåp

Här hittar du våra säkra, praktiska Medicinskåp
Våra låsbara medicinskåp är anpassade för skydd av medicin, narkotika, förbandsuturustning, mm och finns anpassade för olika användningsområden såväl i hem som på kontor eller inom vård och omsorg.  Skåpen finns med olika grad av säkerhet och även med funktioner som händelslogg. olika behörighetsnivåer m.m

 

Stöldskydd

Storlek

Låsning

Våra medicinskåp underlättar mycket om olyckan är framme
En olycka händer ofta när man minst anar det. Viktigt att ha nödvändiga produkter nära till hands när någon i familjen eller på arbetet kanske skär sig i fingret eller får kraftig huvudvärk efter en överansträngning. Våra låsbara medicinskåp finns i olika storlekar och passar utmärkt på kontoret, hemmet, sjukhem, ålderdomshem, gruppboende, m. Välj nu ut det medicinskåp som stämmer bäst för ditt behov och vill du ha hjälp så hör du av dig till vår support. Vi är inte längre bort än en telefon eller mail.

Här hittar du rätt skåp för ditt behov
Här hittar du vårt sortiment av medicinskåp i olika storlekar och med olika inredningar, separata låsbara fack osv. Allt för att passa olika användningsområden. Här finns låsbara skåp i olika storlekar där du kan förvara allt från plåster, förband, sterila kompresser, och olika mediciner. Och ska du ha ett säkerhetsklassat medicinskåp för tex narkotika så har vi vän det. 

Var bör du ha ditt medicinskåp?
Medicinskåpet bör bultas fast i vägg eller botten och placeras så att inte innehållet påverkas av fuktighet, solljus eller höga temperaturer. Badrum eller kök är därför inte så lämpliga platser utan välj en säker plats där man snabbt och lätt kan komma åt skåpet och lämpligen där barn inte kan komma åt det.   

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen