Laptopvagnar

Här hittar du våra populära Laptopvagnar för datorer, surfplattor, Ipads

Med våra prisvärda laptopvagnar hanterar kontor, skolor och andra sin datorutrustning på ett funktionellt och säkert sätt. Samtliga laptopvagnar är jordade, CE märkta och har grenuttag för laddning och de finns i ett antal olika storlekar. Kryssa för vad du vill förvara, antal, osv i produktfiltret nedan så kommer den eller de laptopvagnar som bäst täcker ditt behov att sorteras fram  

Typ av Förvaring

Storlek

Låsning

Skåp eller vagn

Vi har många olika skåp för säker, praktisk förvaring av din datorutrustning

Småfaksskåp 

Våra prisvärda småfacksskåp har låsbara värdefack för praktisk och säker förvaring av datorer och andra stöldbegärliga personliga värdesaker som tex. nycklar, mobil och plånbok. Perfekt lösning för kontor, butiker, skolor, sjukhus, idrotts- och simhallar, mm. Vi har även så kallade flerfacksstaplar för säker förvaring av laptops, mm. Våra småfacksskåp finns i olika modeller, utförande och material och vill du ha mer information så klickar du på Säker Förvaring - Småfacksskåp. 

 

 

Brandskyddande Dokumentskåp

Även våra dokumentskåp som har ett mycket bra brandskydd är väl lämpade för att skydda dina CD, DVD, Hårddiskar, USB minnen, videoband mm. Rymliga stabila skåp som även rymmer dina viktiga dokument och papper. Vi har prisvärda mindre eller större dokumentskåp med olika certifieringar i brandklasserna P60, P90, P120 vilket betyder att skåpet är klassat för att garanterat skydda dina datamedia och dokument vid värme upp till 1000 grader C i 60, 90 eller 120 minuter. Är det denna typ av skåp du söker så klicka på Säker Förvaring – Dokumentskåp.

 

Förvaring av Datamedia.

Med våra prisvärda datamediaskåp och brandboxar får du en säker och praktisk förvaring av dina datamedia och här förvarar du med fördel även dokument, fotografier, mm. Våra Datamediaskåp och brandboxar finns i olika modeller och storlekar för att passa de olika behoven när det gäller både privat och för företagare. Vill du bara säkra ett mindre anral datamedia så väljer du en liten brandbox men våra lite större brandboxar eller datamediaskåp tar du till när du även ska brandsäkra smycken, värdepapper A4-mappar och övriga värdesaker Ofta används våra skåp som insats i kassaskåp som saknar brandskydd för att på så sätt även få stöldskydd. Vill du ha mer information? Klicka på Säker Förvaring - Datamediaskåp.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen