Klädskåp

Prisvärda Klädskåp av olika modell

Vi anser att klädskåp ska vara rymliga funktionella skåp som tar liten plats. I vårt sortiment av praktiska och prisvärda klädskåp hittar du standardskåp, Halvskåp och Z-skåp. Klicka dig fram i filtret så hittar du de skåp som bäst stämmer fär ditt behov.. 

 

Typ av Förvaring

Dörrar, Antal

Färg

Rätt klädskåp skapar ordning och reda - Och trivsel
Att ha ett snyggt, trevligt och praktiskt omklädningsrum med moderna, snygga klädskåp skapar trivsel på jobbet. Det är ju viktigt för den anställde att få starta arbetsdagen i ett praktiskt, trivsamt omklädningsrum och avsluta efter avslutat jobb med samma positiva känsla. Därför är det viktigt att dina klädskåp har rätt funktion, form och kanske även färg.

Vad är viktigt när det gäller val av klädskåp?
En väl fungerande ventilation i skåpen är mycket viktigt, oavsett om det gäller omklädningsrum på ett gym eller industri. Våra skåp är självventilerade med dubbla galler för att ge effektiv luftcirkulation som ger torra, luktfria kläder. En praktisk funktionell inredning är naturligtvis också viktig och våra skåp har hatthylla och klädstång med två ankarkrokar plus en extra sidomonterad krok. När det gäller låsning av skåpet kan du välja mellan cylinderlås som är standard eller klyka för hänglås som vi har som tillval. Enkel montering av skåpen är naturligtvis också viktigt. Alla våra skåp är därför förborrade i ryggen för enkel fastmontering i vägg och dessutom finns det förborrade hål i skåpets sidor för enkel hopmontering av skåp på bredden.

Z-skåp för trånga utrymmen
Hur ser ditt omklädningsrum ut? Om du kanske har lite trångt utrymme så kan du välja våra Z-skåp vilket ger en praktisk lösning. Denna typ av klädskåp har en bredare del för väskor och skor och en smalare del för kläder.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen