Kemikalieskåp

Våra prisvärda Kemikalieskåp.

Här hittar du skåp för praktisk och miljövänlig förvaring av brandfarliga, skadliga vätskor och kemikalier. Vi har olika typer av kemikalieskåp särskilt anpassade för förvaring av gasflaskor, frätande eller brandfarliga vätskor. Dessutom hittar du här våra prisvärda Brandavskiljande skåp där dina varor exponeras för kunder vilket ger en både praktisk och effektiv försäljning trots att det gäller brandfarliga vätskor. 

Våra säkra och praktiska Kemikalieskåp                                                                                                I vårt sortiment av Kemikalieskåp hittar du praktiska, säkra skåp för miljövänlig förvaring av dina brandfarliga kemikalier och vätskor. Våra Kemikalieskåp är ventilerade och brandisolerade för att ge en säker och praktisk förvaringsplats för dina gasflaskor och frätande eller brandfarliga vätskor. Dessutom hittar du här våra prisvärda Brandavskiljande skåp där dina varor exponeras för kunder vilket ger en både praktisk och effektiv försäljning trots att det gäller brandfarliga vätskor. 

Stort sortiment av Brandavskiljande skåp för säker förvaring och effektiv exponering 
Våra Brandavskiljande skåp är anpassade till de krav som ställs när det gäller förvaring och försäljning av potentiellt farliga produkter. Dels ska produkterna visas upp på ett smidigt och säljande sätt och dessutom ska de förvaras på ett tryggt sätt för att inte skada miljö eller människor som råkar vara i närheten vid en eventuell olycka. Produkterna exponeras tydligt genom den glasförsedda dörren och de flyttbara hyllorna som kan sättas på önskad höjd. Den högklassiga och energisnåla LED belysningen ger ett väl exponerande ljus med låg energiförbrukning och lång livslängd. Våra brandavskiljande skåp är dessutom mycket kundvänliga tack vare ett rejält och greppvänligt handtag och den effektiva dörrstängaren som har en jämn och lätt gång. 

Våra Brandavskiljande skåp är testade enligt SPCR 102 
Skulle ni drabbas av brand avskiljer våra brandavskiljande skåp de brandfarliga vätskorna och aerosolerna från själva branden, så att de inte bidrar till ett okontrollerat och farligt brandförlopp. På så vis möjliggör displayskåpen en säker evakuering av kunder och personal samt förbättrar möjligheterna till en kontrollerad släckning och minskade skador på fastigheter. Allt i enlighet med de krav som ställs av Sveriges Provnings och Forskningsinstitut.

Våra Brandavskiljande skåp har hög kvalitet och lång livslängd 
Våra Brandavskiljande skåp har en fast gjuten stomme, vilket ger ett stabilt skåp som inte behöver förankras i vägg. I botten av skåpet finns ett spilltråg som är till för att samla upp eventuellt läckage från flaskor och burkar. Konstruktionen med en karm och dörr gör också att våra brandavskiljande skåp tål många års daglig användning utan att funktionen försämras.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen