Datorskåp

Dator och Laptopsskåp

Vi har prisvärda, praktiska skåp för att skydda din datorutrustning från stöld. I vårt sortiment hittar du olika modeller av mindre värdeskyddsskåp för en eller ett par laptop, här finns praktiska flerfacksskåp med upp till 8 låsbara fack och termostatstyrda serverskåp . För vissa av datorskåpen finns dessutom möjligheten att välja om du vill kunna ladda datorerna under tiden de förvaras i skåpet.

Typ av Förvaring

Stöldskydd

Storlek

Låsning

Fack, Antal

Skåp eller vagn

Vi har många olika skåp för säker, praktisk förvaring av din datorutrustning

Våra praktiska, prisvärda Småfacksskåp 
Våra olika småfacksskåp har låsbara värdefack för praktisk och säker förvaring av datorer och andra stöldbegärliga personliga värdesaker som tex. nycklar, mobil och plånbok. Perfekt lösning för kontor, butiker, skolor, sjukhus, idrotts- och simhallar, mm. Vi har även så kallade flerfacksstaplar för säker förvaring av laptops, mm. Våra småfacksskåp finns i olika modeller, utförande och material och vill du ha mer information så klickar du på Säker Förvaring - Småfacksskåp. 

 

Kanske våra brandskyddande Dokumentskåp är vad du söker?
Även våra dokumentskåp som har ett mycket bra brandskydd är väl lämpade för att skydda dina CD, DVD, Hårddiskar, USB minnen, videoband mm. Rymliga stabila skåp som även rymmer dina viktiga dokument och papper. Vi har prisvärda mindre eller större dokumentskåp med olika certifieringar i brandklasserna P60, P90, P120 vilket betyder att skåpet är klassat för att garanterat skydda dina datamedia och dokument vid värme upp till 1000 grader C i 60, 90 eller 120 minuter. Är det denna typ av skåp du söker så klicka på Säker Förvaring – Dokumentskåp.

 

Säker, praktisk förvaring av Datamedia.
Med våra prisvärda datamediaskåp och brandboxar får du en säker och praktisk förvaring av dina datamedia och här förvarar du med fördel även dokument, fotografier, mm. Våra Datamediaskåp och brandboxar finns i olika modeller och storlekar för att passa de olika behoven när det gäller både privat och för företagare. Vill du bara säkra ett mindre anral datamedia så väljer du en liten brandbox men våra lite större brandboxar eller datamediaskåp tar du till när du även ska brandsäkra smycken, värdepapper A4-mappar och övriga värdesaker Ofta används våra skåp som insats i kassaskåp som saknar brandskydd för att på så sätt även få stöldskydd. Vill du ha mer information? Klicka på Säker Förvaring - Datamediaskåp.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen