Brandboxar

Brandboxar, lågprisskåp för förvaring av data, dokument, mm

Brandboxen er ett litet, lågprisskåp för säker förvaring av tex dokument, fotografier, datamedia, mm och finns i olika modeller och storlekar för att passa olika bohov när det gäller såväl företag som privat.. Ofta används våra skåp även som en praktisk insats i kassaskåp som saknar brandskydd. I vårt sortiment av Brandboxar hittar du olikas skåp för olika typer av förvaring så klicka dig nu igenom vårt produktfilter så kommer de boxar som bäst stämmer för ditt behov att sorteras fram. Och har du fortsatt frågor så är vår support inte längre bort än en mobil eller mail.

Typ av Förvaring

Brandskydd

Välj den Brandbox som stämmer bäst för ditt behov

I vårt sortiment av prisvärda och säkra brandboxar hittar du boxar av olika modell för att du ska hitta just den boxlösning som bäst passar och täcker det behov du har. Våra brandboxar er mindre skåp för säker förvaring av tex dokument, fotografier, datamedia och passar utmärkt för såväl företag som privat. Alla våra brandboxar är testade och godkända för att ge dina värdeföremål 30 minuters brandskydd. Dessutom är dina dokument, fotografier mm skyddade mot vatten i våra brandboxar. Viktigt eftersom bränder normalt släcks med vatten. Ofta används våra skåp även som en praktisk och säker insats i kassaskåp som saknar brandskydd dvs. brandboxen ger brandskydd och kassaskåpet ger inbrottsskydd.

Får inte dina dokument, datamedia, mm plats i en Brandbox?

Om brandboxen är för liten och inte riktigt täcker ditt behov eftersom du kanske vill förvara och skydda större mängder med dokument, datamedia, fotografier, mm så går du vidare och tittar på vårt sortiment av prisvärda datamediaskåp som dessutom har längre brandskydd – upp till 120 minuter. Har du fortsatt frågor kring hur du på bästa sätt ska lösa ditt behov när det gäller brandsäker lagring så är du välkommen att kontakta vår support. Och den är inte längre bort än ett samtal eller ett mail.     

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen