Arkivskåp & Hängmappskåp

Här hittar du alla våra prisvärda Arkivskåp för säker och praktisk förvaring.

Våra olika typer av Arkivskåp bygger alla på funktion och kvalitet, här förvarar du på ett praktiskt och säkert sätt dina papper, dokument, pärmar, hängmappar, mm.
Vill du tex förvara en laptop ihop med dina värdepapper eller andra värdesaker så klickar du enkelt vidare till Stöldskyddsskåp . Våra Arkivskåp tillverkas av väldsledande fabriker som med sin erfarenhet och sina kvalitetskrav är en garanti för att du ska få ett skåp med rätt funktion, säkerhet och kvalitet.  

 

Vårt sortiment är brett med prisvärda skåp i enklare eller kraftigare utförande med eller utan brand- och stöldskydd. Kryssa nu för i filtret nedan tex vad du vill förvara, vilken storlek och säkerhet skåpet ska ha så sorteras det Arkivskåp fram som bäst stämmer för ditt behov.

Typ av Förvaring

Brandskydd

Storlek

Låsning

Dörrar, Antal

Lådor, Antal

Vi har det Arkivskåp du söker.
Att förvara pärmar är ju mycket viktigt på ett kontor, men för att hålla ordning och reda på dokumenthanteringen behövs ofta även arkivskåp och olika typer av hängmappsskåp. I hängmappskåp och arkivskåp förvarar du papper som du normalt inte behöver varje dag men som ändå måste förvaras på ett praktiskt sätt för att stämma med firmans verksamhet och även för att uppfylla lagkrav. Hos oss hittar du ett brett sortiment av hängmappskåp, vertikalskåp, lateralskåp och arkivskåp så att du kan få det som bäst täcker ditt behov av praktisk och säker förvaring  

Våra prisvärda Arkivskåp.

Våra arkivskåp tillverkas av världsledande fabriker som med sin erfarenhet och sina kvalitetskrav är en garanti för att du får ett arkivskåp med rätt funktion, säkerhet och kvalitet. 

 

Rätt storlek på Arkivskåpet för din förvaring
Det är ju inte säkert att din förvaring kräver ett stort skåp. Du kanske klarar dig med ett av våra brandskyddade vertikalskåp vilket är en mycket praktisk lösning för att förvara kontrakt och liknande handlingar. Och dessutom ska du fundera över om alla de papper som nu sitter i dina olika pärmar verkligen behöver förvaras brandskyddat de som inte måste förvaras brandskyddat kan med fördel förvaras i annat skåp.

Välj det Arkivskåp som bäst täcker ditt behov.

 I våra stabila, praktiska arkivskåp kan du enkelt skapa ordning och reda på dina dokument. Arkivskåpet rymmer en stor mängd dokument och pärmar och i våra låsbara skåp skyddar du dina dokument effektivt från obehöriga. Typen av dokument och de olika krav som gäller för de dokument du ska förvara är viktigt för att välja rätt arkivskåp eftersom olika krav måste uppfyllas. Med våra hängmappsskåp får du en säker förvaring och praktisk hantering av dina dokument och vill du förbättra säkerheten ytterligare väljer du ett av våra brandsäkra hängmappskåp med upp till 120 minuter brandskydd. Och de dokument som du använder dagligen, tex minnesanteckningar från löpande stora projekt kan ju vara lika viktigt att skydda mot brand som köpekontrakt, avtal och originalhandlingar.

 

Vi hjälper dig att hitta rätt Arkivskåp.

Genom att i produktfiltret överst på sidan kryssa för vad du vill förvara, vilken storlek och säkerhet ditt arkivskåp ska ha så sorteras det skåp fram som bäst stämmer för ditt behov. Och hittar du inte det arkivskåp du söker eller om du vill ha hjälp på annat sätt så hör du av dig till vår support på telefon eller mail.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen