Christoffer 0708-161110           Björn 0708-663 663

                  christoffer@securitypartner.nu  bjorn@securitypartner.nu

Security Partner logga

I över 20 år har vi levererat säkerhetsutrustning till butiker, kontor och privat. Den erfarenhet och det nätverk av leverantörer som vi byggt upp under denna tid är garanti för att du alltid ska få den produkt som bäst täcker ditt behov. Och alltid till Garanterat Lägsta-Pris

 

Vår affärsidé är enkel - Vi ska ha trygga, nöjda kunder 

Vår affärsidé och målsättningen med vår webshop är att du snabbt, enkelt ska kunna handla hos oss och få din vara levererad inom några dagar. Och framförallt ska du få den vara som bäst täcker ditt behov. Om nu ändå något skulle gå snett ska du veta att vi kommer att göra allt vi kan för att det snabbt och utan krångligheter ska rätas ut igen. Som kund hos oss ska du känna dig trygg och nöjd från första kontakt.

 

Nöjda kunder är vår bästa reklam

Istället för att lägga pengar på reklam kring oss och vårt företag satsar vi allt på att få nöjda, trygga kunder. Läs gärna här vad några av våra kunder anser:  referenser

 

Vi ger dig Lägsta Pris och Fraktfritt

Security Partner är ett litet företag med små omkostnader som samarbetar nära våra leverantörer, utan mellanhänder, vilket gör att vi kan hålla låga priser. Faktum är att vi garanterar dig att du hos oss alltid ska få Lägsta pris och betalar tillbaka mellanskillnaden om du mot förmodan skulle hitta samma produkt billigare hos någon annan. Men det ska vara inklusive frakt för hos oss levereras alla order över 800 kr Fraktfritt. Oavsett om du köpt en sedelräknare på ett halvkilo eller ett värdeskåp på två ton.

 

Vi har Jourtelefon                                                                                                           

Har du frågor kring någon av våra produkter eller kanske söker en skräddarsydd lösning så finns vi på plats för att ge råd och göra vårt bästa för att svara på dina frågor. Och skulle du behöva service eller support efter leverans når du vår jourtelefon alla dagar mellan 08-22.

Kontakta oss

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen